Om du är en sälj-och resultatinriktad person med höga ambitioner som tycker att det är roligt med fastigheter så är detta kanske ett jobb för dig? Du motiveras av att söka upp nya kontakter, vårda befintliga kunder och fastighetsägare för att skapa samarbeten på lång sikt. Ditt arbete kräver att du är mobil och trivs med att arbeta ute i marknaden. Det är viktigt att du självständigt kan planera ditt arbete och att du jobbar strukturerat. Ditt ansvar är att skapa affärer, utveckla dina kundkontakter och håller därmed regelbunden kontakt med kunder, fastighetsägare och övriga samarbetspartners. För att kunna utveckla dina fastighetsaffärer i regionen behöver du vara målinriktad och lyhörd för marknadens nuvarande och framtida behov. Du är bra på att kommunicera och att ta in vad dina kunder behöver samt driver effektfullt dina affärer till avslut.
Din bakgrund
Du har erfarenhet av försäljning i fastighetsbranschen inom kommersiella fastigheter och ditt personliga nätverk inom fastighetsbranschen är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, van att ta fram kalkyler och göra beräkningar. Du är en kunnig användare av olika program som Office 365 med Excel och Word. Kan du även InDesign och Photoshop är det en merit. Körkort är ett krav i denna tjänsten.
Transaktionsavdelningen behöver utöka med ytterligare resurser och tjänsten är på heltid med placering på vårt moderna, ljusa kontor i centrala Malmö. För oss är ledorden Glädje, Fokus och Kompetens viktiga.
Relier har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi är idag ett 15-tal medarbetare varav 8 personer i Öresundsregionen. www.relier.se
Relier Syd AB samarbetar med STRETCHHR i denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan senast den 18 november. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen med att skicka in din ansökan och CV.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Monika Kumlin Larsson.
Tel: 0706-291853
eller via mail
[email protected].