Värdeord Relier- Real Estate Advisor

Glädje

Vi inom Relier står för öppenhet, spontanitet och glädje. Vi värdesätter känslan av trygghet och samhörighet i en prestigelös miljö där alla behandlas lika och där vi respekterar varandra.

Fokus

Vi är ett målmedvetet team som arbetar entusiastiskt med fokus på att nå resultat. Vi jobbar med en tydlig struktur för gemensamma mål med våra kunder.

Kompetens

Våra breda kunskaper om fastighetsbranschen ger oss en unik kompetens som vi omsätter i vårt arbete. Vår kompetens utvecklas i takt med den ständigt förändrande omvärlden.

Relier – franska för att sammanbinda. Det är precis vad vi gör. Vi sammanbinder lokalsökande företag med fastighetsägares vakanta lokaler. Vi sammanbinder köpare och säljare vid transaktioner av kommersiella fastigheter.

Relier Real Estate advisor grundades 2009 genom en sammanslagning av ledande förmedlingsföretag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har i fyra kontor, i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Inom företaget arbetar ett femtontal fokuserade konsulter. Idag är vi en av Sveriges största lokalförmedlare och kan erbjuda över tusen lediga lokaler. Kostnadsfritt hjälper Relier företag att hitta rätt kontor, butik, lager eller industrilokal.

Relier Real Estate Advisor medarbetare har även mångårig erfarenhet av fastighetsförsäljningar. Vi förmedlar alla typer av kommersiella fastigheter i hela Sverige.

Relier Real Estate Advisor är helt enkelt ett komplett varuhus gällande fastighetsrelaterade tjänster!