Textil Recycling och Peu-teamet utökar sin verksamhet med en förvärvad en nybyggd fastighet i Borgeby på adress Desideriavägen 21B med en area om 720 kvm, med tillträde 1 oktober 2019 av fastighetsbolaget Antera i Borgeby AB.
Textil Recycling är ett socialt företag som hanterar insamling av kläder, textilier och skor för återanvändning. Deras arbete bidrar till en hållbar utveckling där vi alla får fler och bättre möjligheter att ta tillvara på jordens resurser och därmed minska den negativa miljöpåverkan genom att sortera våra insamlade textiler så att de inte blir avfall. En av Textil Recyclings metoder är att placera kärl för textilinsamling på strategiska platser nära boende, och på så sätt underlätta inlämnandet av textiler för återbruk.

PEu-teamet är en konsultverksamhet som sedan 20 år tillbaka arbetar med företag, organisationer och människor i förändring och utveckling. Peu-teamet erbjuder tjänster inom alla HR/Personalfrågor, rekrytering, arbetsrätt, konflikthantering, ledarutveckling, mentorskap m.m., allt som tillhör de mjuka frågorna inom en verksamhet.

PEu-teamet samverkar med Arbetsförmedlingen i att hjälpa arbetssökande att komma ut på arbetsmarknaden igen genom stöd och matchning in i nya jobb.

Fastighetsutvecklarna Antera har uppfört fastigheten i Borgeby som färdigställdes 2019 och ägs av Martin Appelfeldt och Christian Ekman.

”Denna fastighet passar oss utmärkt då läget är och fastighetens storlek passar båda våra verksamheter. Det var inte lätt att finna en lokal som stämde med alla våra behov. Vi sökte brett, både att hyra och köpa och tog hjälp av Reiler.

”Resultatet kunde inte bli bättre ! Vi är så nöjda med att vi fick hjälp att hitta denna fastighet som vi nu beslutade att köpa. Vi har känt oss trygga igenom hela affären där både säljare och mäklare varit ytterst tillmötesgående i allt ”, säger Cristel Palmqvist, VD för Textil Recycling och Peu-teamet
Relier – Real Estate Advisor har medverkat i denna fastighetstransaktion.

För frågor eller mer information kontakta
Per Nordström, Senior Fastighetsrådgivare
Email: [email protected]
Tel: 0708 95 40 52