PRESSMEDDELANDE
2018-05-04

Relier – Real Estate Advisor rekryterar ny personal i Malmö och Göteborg.  

 
Relier – Real Estate Advisor med verksamhet inom lokal- och fastighetsförmedling i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg expanderar med att rekrytera ny personal i Malmö och Göteborg.
 
För kontoret i Malmö rekryteras Sanna Ljungström och Isabelle Svensson för lokaluthyrningar. Sanna och Isabelle är båda 24 år och kommer från Malmö Universitet där de går ut Fastighetsförtagande-programmet. De kommer att primärt vara verksamma med lokalförmedling i Malmöregionen och börjar på heltid 4:e juni 2018.
 
I Malmö har också Per Nordström, anställts som Senior fastighetsrådgivare, som kommer att jobba med fastighetstransaktioner och börjar i mitten på juni 2018. Per är 50 år och jobbar idag hos Cromwell Property Group som Senior Asset Manager Nordic. Per är Civilingenjör och har lång och bred erfarenhet från fastighetstransaktioner inom bl.a. Cromwell, Valad och Trelleborg AB.
 
I Göteborg har Alexandra Andersson anställts som uthyrare, Alexandra har börjat på Relier den 2/5 och kommer från SEB där hon varit anställd sedan 2004, nu närmast har hon verkat som företagsrådgivare på SEB.
 
I Göteborg har Mathilda Cedergren anställts som fastighetsmäklare. Mathilda är 28 år och har efter många framgångsrika år som fastighetsmäklare på privatsidan nu senast på Stadshem valt att verka inom kommersiella fastigheter. I mitten av juni börjar Mathilda som fastighetsmäklare på Göteborgskontoret.
– Det är med glädje som vi välkomnar våra nya medarbetare och känner att vi förstärker vårt team i Öresundsregionen med ytterligare mer fokus på både lokalförmedling och fastighetstransaktioner i Malmö- och Öresundsregionen, säger Magnus Silfver, VD Relier Syd AB.
-Varmt välkomna till oss, vi ser framemot vårt nya samarbete. säger Christer Backman, VD Relier Göteborg AB.
 
Om Relier – Real Estate Advisor
Relier – Real Estate Advisor är idag en av Sveriges största lokalförmedlare inom kommersiella fastigheter. Verksamheten erbjuder tjänster inom lokaluthyrning och fastighetstransaktioner i hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.
 
Relier – Real Estate Advisor och Nordic PM AB
 
För mer information, vänligen kontakta:
Christer Backman, VD Relier Göteborg AB – Real Estate Advisor, [email protected], 0709-24 23 01
Magnus Silfver, VD Relier Syd AB – Real Estare Advisor, [email protected], 0733-770085