Försäkringsgruppen Codan/Trygg-Hansa etablerar nu ett skandinaviskt IT-center i Malmö som i slutet av 2019 kommer att ha närmare 100 anställda. Sedan tidigare har Trygg-Hansa cirka 700 medarbetare inom kund- och skadeservice i Malmö.
Relier – Real Estate Advisor har på uppdrag av Codan/Trygg-Hansa medverkat i denna lokaletablering. Genom en nära kontakt med marknaden och en genomgående lokalsökning i samråd med Codan/Trygg-Hansa kommer IT-centret nu att etableras i centrala Malmö.
Fastighetsägaren för det nya IT-centret är Fastighetsföreningen S:t Gertrud upa.
– Vi är glada över samarbetet vi haft med Codan/Trygg-Hansa i denna process och hoppas att deras nya etablering kommer fortsätta öka tillväxten av regionens kompetens inom IT, säger Magnus Silfver, VD för Relier Syd AB.
– Vi är mycket nöjda med den stöttning och rådgivning vi har fått från Relier i planeringen av vårt nya IT-center, det har varit ett nära och givande samarbete. Vi ser nu fram emot att flytta in i våra nya lokaler och sätta igång resan mot att bli framtidens försäkringsbolag, säger Lars André, CIO på Codan/Trygg-Hansa.
 
För mer information kontakta
Sanna Ljungström, Uthyrare
[email protected]
0705 – 67 57 46
 
Magnus Silfver, VD Relier Syd
[email protected]
0733 – 77 00 85