Lager 2500 KVM | Sofiedalsvägen 1, Oxie

TA KONTAKT

I Oxie företagspark har vi nu möjlighet att erbjuda en lokal om ca 2 500 kvm helt anpassade efter er verksamhet. På fastigheten finns dessutom möjlighet att hyra tillhörande uppställningsyta. Tomten ligger i Malmö med närhet till Lockarp, Fosie industriområde, Malmös yttre ringväg och vägarna ut mot Danmark och Skåne. Oxie företagspark är en del av Pangir AB. Passar utmärkt till produktion, lager, spedition, verkstad, service, bilhandel, bygghandel, e-handel m.fl.

Det finns möjlighet att hyra 1000-9350 kvadratmetrar. skräddarsytt, nyckelfärdigt och långsiktigt. Varje utvecklingsprojekt är unikt. Fastighetsägaren utformar fastigheten tillsammans med hyresgästen för att uppfylla specifika verksamhetskrav. Arkitekt och konstruktör involveras tidigt i projektskedet för att säkerställa en lyckad byggnation och nöjd kund.

"Nytt företagsområde i Oxie!"

FAKTA

Gatuadress: Sofiedalsvägen 1
Stad: Oxie
Område: Oxie
Typ av objekt: Lager
Storlek: 2500 m²

OMGIVNING

Oxie företagspark ligger 3 minuter från E6/E20/E22. Med en god tillgänglighet till vägnätet och logistiflödet vid Yttre Ringvägen kan detta läge erbjuda en strategisk etablering med minimerade transporttider.

SERVICE

I Oxie finns ett bra utbud av närservice som möter invånarnas vardagsbehov. Närservicen inkluderar: Livsmedelsbutiker: Det finns flera livsmedelsbutiker i Oxie där invånarna kan handla mat och dagligvaror. Restauranger och caféer: Oxie har ett antal restauranger och caféer där man kan äta och fika, både för avhämtning och för att sitta ned. Apotek: Apotek finns tillgängligt för att hantera recept och förse invånarna med medicin och hälsoprodukter. Hälsocentral: För sjukvård och hälsorådgivning finns en hälsocentral i Oxie. Bank och post: Det finns banktjänster tillgängliga samt möjlighet att sköta postärenden. Frisörer och skönhetssalonger: För personlig vård och skönhetsbehandlingar finns frisörer och skönhetssalonger i området. Bibliotek och kultur: Oxie har ett bibliotek och erbjuder även kulturella aktiviteter för invånarna. Denna närservice gör det bekvämt för invånarna att få tillgång till grundläggande tjänster och bekvämligheter utan att behöva resa långt.

KOMMUNIKATIONER

Oxie, beläget strax söder om Malmö, är välanslutet med olika kommunikationsmöjligheter för att underlätta resor till och från området. Bil: Oxie har god tillgänglighet med bil. Från Malmö tar man sig enkelt till Oxie via E6/E22 eller genom att följa väg 108 söderut. Det finns flera infarter till Oxie som ger smidig åtkomst till olika delar av området. Kollektivtrafik: Oxie är välbetjänat av kollektivtrafik. Busslinjer trafikerar regelbundet mellan Oxie och Malmö centrum samt andra närliggande områden. Bland annat går busslinjerna 6, 32 och 33 till Oxie och skapar enkla förbindelser för pendlare och lokalbefolkning. Tåg:För längre resor och pendling till andra städer är Oxie även nära Malmö Hyllie station, där regionaltåg och Pågatåg trafikerar till olika destinationer i Skåne och resten av Sverige. Malmö centralstation ligger också inom räckhåll för dem som föredrar tåg som transportmedel. Cykel och gång: Oxie har ett bra nätverk av cykelvägar och gångstråk som underlättar för invånare att ta sig runt lokalt. Det är en miljövänlig och hälsosam transportmetod som uppmuntras i området. Sammanfattningsvis är kommunikationerna till och från Oxie mångsidiga och erbjuder invånarna flexibla alternativ för att resa till andra delar av Malmöregionen och längre bort.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Oxie Oxie Sofiedalsvägen 1

9 + 9 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.