Kontor 634 KVM | Stora Varvsgatan 13A, Malmö

TA KONTAKT

Beläget i det expansiva och spännande området intill Varvstaden hittar du detta välplanerade kontor. Lokalen bjuder på generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en genomtänkt fördelning av samtals- och fokusrum samt konferensrum.

Här trivs företag på en dynamisk plats: endast 5 minuters cykeltur till Malmö Centralstation eller 5 minuters promenad till ett uppfriskande dopp i Öresund.

Området erbjuder all tänkbar service med ett stort utbud av restauranger, butiker och träningsmöjligheter. Detta är en idealisk plats för företag som vill ha en inspirerande arbetsmiljö med närhet till både stadens puls och naturen vid Öresund.

"Detta ljusa kontor har ett fantastiskt läge med närhet till Malmö Centralstation."

FAKTA

Gatuadress: Stora Varvsgatan 13A
Stad: Malmö
Område: Västra Hamnen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 634 m²

OMGIVNING

På ett välplacerat läge i World Trade Center i Västra Hamnen finns denna lokal, nära till hamnens utbud samt centrala Malmö. Omgivningen består av kontorsbyggnader, restauranger, idrottsmöjligheter samt service. En kort promenad till hamnen med marin miljö, vatten och härlig miljö om somrarna.

SERVICE

Restaurang finns i entréplan och i kvarteret finns flera restauranger och lunchställen. I närheten finns Masttorget med ett stort utbud av restauranger, ICA Maxi, Systembolag, apotek, gym och mycket mer. Nära fastigheten finns ett hotell.

KOMMUNIKATIONER

Sportdepå med cykelparkering, omklädning och dusch i källaren för den aktiva pendlaren. På parallellgata avgår stadsbuss 2 & 3. 15 minuters promenad till Centralstationen för tåg och regionbussar. För bilpendlaren finns parkeringsplatser eller garage i närheten.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Västra Hamnen Stora Varvsgatan 13A

10 + 7 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.