Kontor 103 KVM | Skeppsgatan 30, Malmö

TA KONTAKT

Just nu bygger Peab Bostad Brf Varvsporten på historisk industrimark i Varvsstaden. Modernitet och bekvämlighet möter stilsäker industrikänsla. Läget är fantastiskt intill kajpromenad, citypuls, promenadstråk, strand och park. En ny fantastisk stadsdel som Malmöborna kommer besöka ofta. Här erbjuder vi en ljus kontorslokal om 103 kvm som precis blivit inflyttningsklar! Lokalen är belägen på hörnet av Skeppsgatan och Neptunigatan.

Lokalen har en öppenplanlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Till lokalen finns även två entréer.
3 meter i takhöjd. Bra skyltläge med många förbipasserande utanför lokalen samt god synlighet och tillgänglighet med pendling.

Varvsporten erbjuder ett fantastiskt läge mitt i navet mellan pulserande stadsliv och Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk. Som grannar har du Dockan och havet. Att driva företag i Varvsporten bjuder på en rad olika möjligheter. Varvsporten består totalt av 116 lägenheter och 2 lokaler.

Det är kontrasterna som gör Varvsstaden unik. Stadsdelen är ny men gammal. En stolt bärare av sin historia men framåtblickande och innovativ. Varvsstaden håller på att utvecklas till en livfull stadsdel på ett av Malmös absoluta topplägen! Här har ni bara en kort promenad från city och Malmö Saluhall. De publika rummen i Varvsstaden blir många – förutom kajstråk finns gröna urbana rum i form av torg och park, lekytor och uteserveringar för att nämna några.

På gångavstånd finns flera moderna gym och träningsanläggningar och det finns också en nyöppnad padelhall alldeles i närheten.

"Vill du etablera dig i Malmös mest spännande stadsdel med stora framtidsvisioner? Då kan detta vara något för dig."

FAKTA

Gatuadress: Skeppsgatan 30
Stad: Malmö
Område: Västra Hamnen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 103 m²

OMGIVNING

Den klassiska konsumentmärkningen ”Svanen” finns även för byggnader. Småhus, flerbostadshus och förskolebyggnader kan Svanenmärkas. För att bli Svanenmärkt ska byggnaden uppfylla särskilda krav på byggprocessen, materialval och energibehov. Här tas hänsyn till hela tillverkningsprocessen – från råvaror till färdig byggnad.

KOMMUNIKATIONER

Väldigt bra kommunikationsläge med närhet till både buss- och tågförbindelse.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Västra Hamnen Skeppsgatan 30

14 + 2 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.