Butik 279 KVM | Östra förstadsgatan 52, Malmö

TA KONTAKT

Genomgående lokal för butik och/eller kontor. Lokalen har en flexibel yta på 279 kvm och stora skyltfönster ut mot Östra Förstadsgatan.

Kliv in i den trevliga butikslokalen som är belägen på ett attraktivt butiksläge mitt i Värnhem. I lokalen finner du en flexibel yta och stora skyltfönster.

Läget är optimalt. Det är flera busslinjer som stannar i närheten både stadsbussar och regionbussar, samt precis utanför lokalen. Omgivningens utbud består av kaféer, butiker, restauranger, gym med mera.

"Attraktivt butiksläge vid Värnhem!"

FAKTA

Gatuadress: Östra förstadsgatan 52
Stad: Malmö
Område: Värnhem
Typ av objekt: Butik
Storlek: 279 m²

OMGIVNING

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

SERVICE

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.

KOMMUNIKATIONER

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Värnhem Östra förstadsgatan 52

13 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.