Lager 4438 KVM | Strömgatan 3, Malmö

TA KONTAKT

Denna logistikfastighet, strategiskt belägen vid norra infarten till Malmö, erbjuder en flexibel lagerlokal om 10 320 kvm med omedelbart tillträde. Lagerytorna på markplan har utmärkta lastmöjligheter med öppen planlösning, 5.5 – 6 meter i takhöjd, en golvbärighet om 10 ton per kvm och tillräcklig elkapacitet. Tio lasthus längs med lokalens långsida underlättar lastning och lossning. Angränsande kontors- och facilitetsytor om totalt 420 kvm finns också tillgängliga på markplan. Det finns möjligheter för anpassningar för den nya hyresgästen, inklusive att dela upp lokalen i två mindre enheter om cirka 5 200 kvm vardera och att installera fler markportar. Fastigheten är belägen på ett inhägnat område med gott om plats för lastbilar och personbilar.

Därutöver finns en ansluten, renodlad lageryta om 4 438 kvm med öppen planlösning, en takhöjd på 5.5 – 6.5 meter och tillgång via sex lasthus.

Dessa lokaler är perfekta för transportföretag inom lager- och logistikbranschen, dagligvaruhandel och tillverkningsindustri.

"Logistikfastighet på 4438 kvm vid norra infarten till Malmö!"

FAKTA

Gatuadress: Strömgatan 3
Stad: Malmö
Område: Sege Industriområde
Typ av objekt: Lager
Storlek: 4438 m²

OMGIVNING

Fastigheten är belägen i Segevång, precis bredvid Stockholmsvägen och Lundavägen. På Segevång Industriområde finns en stor blandning av företagande, handel, lager och kontor.

SERVICE

Förutom det som erbjudes i området ligger centrala Malmö samt handelsplatserna Bernstorp och Toftanäs 5 min bort. Här finns handel, shopping, service, livsmedelsbutik med mera.

KOMMUNIKATIONER

Med närheten till Lundavägen, Inre Ringvägen, Stockholmsvägen och Västkustvägen tar du dig enkelt till både centrala Malmö, Arlöv, Lund med mera. Busshållplats finns i närheten av fastigheten med bussar som tar dig runt Malmö och till Lund.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Sege Industriområde Strömgatan 3

9 + 12 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.