Kontor 234 KVM | Hyllie Stationstorg 31, Malmö

TA KONTAKT

Fantastisk möjlighet på våning 11!

Denna imponerande lokal på 234 kvm erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Med 5 rymliga kontor, 2 mindre mötesrum och 1 konferensrum finns gott om utrymme för att driva din verksamhet framåt. Dessutom kan du skapa öppna arbetsytor som främjar samarbete och kreativitet. Naturligt ljus flödar generöst genom fönstren och skapar en bekväm och trevlig arbetsmiljö för hela teamet.

På 110 meters höjd i The Point kan du njuta av enastående utsikt över Skånes landskap. Den stora fönsterfronten ger en fantastiskt ljusmiljö.

The Point är byggt med modern teknik och fokus på hållbarhet, och erbjuder omfattande service till hyresgäster. Omklädningsrum finns i källarplanet och konferensrum kan användas på ett helt våningsplan i byggnaden, tillgängligt för hyresgäster via hotellet. Dessutom finns ett gym.

Den magnifika entrén med en takhöjd på 6,5 meter välkomnar dig med en bemannad lobby (mån-fre 08:30-16:00) och en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten och ger liv åt husets puls.

Lobbyn är sammanlänkad med Quality Hotel View, som har 302 rum och en av Hyllies bästa lunch- och middagsrestauranger. Här kan du enkelt boka konferenser, hotellrum för dina besökare eller bara njuta av en kaffe i loungen medan du väntar på tåget.

"Fantastisk möjlighet på våning 11 i The Point!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie Stationstorg 31
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 234 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. The Point ligger ovanpå Hyllie station, mindre än 30 meter mellan entrén och nedgången till tågen som tar 13 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbuss stannar direkt utanför entrén. Med bil är man ute på det större vägnätet på ett par minuter och cykelväg förbinder Hyllie med de centrala delarna av Malmö.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Hyllie Stationstorg 31

11 + 5 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.