Kontor 418 KVM | Hyllie boulevard 40, Malmö

TA KONTAKT

Denna lokal om 418 kvm högt uppe i huset erbjuder en inflyttningsklar lösning i ett modernt, sobert, elegant och urbant kontorshus mitt i Hylliesmeten. Med endast 100 meter till Citytunneln blir pendlingen bekväm och läget är extremt centralt med goda grannar runtomkring. Välkommen till The Corner!

Lokalen är anpassad till ett kontor med cirka 30 arbetsplatser fördelat på öppet landskap samt enskilda kontorsrum och mötesrum.

Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard är skådeplatsen för The Corner – ett kontorshus som bokstavligen sticker ut. Kontorsytor med tillgång till avkopplande takterrasser och en grönskande innegård. De ynka 100 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar.

"Lokal på 418 kvm högt upp i huset."

FAKTA

Gatuadress: Hyllie boulevard 40
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 418 m²

OMGIVNING

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv arbetsmiljö. Hyllie växer ständigt tack vare goda kommunikationer, närhet till E6/E20, 20 minuter till Copenhagen Airport samt stort utbud av butiker, träning och service. Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

SERVICE

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

KOMMUNIKATIONER

Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Hyllie boulevard 40

10 + 8 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.