Butik 105 KVM | Hyllie allé 26C, Malmö

TA KONTAKT

På mycket bra skyltläge längsmed Hyllie Allé finns denna butikslokal på markplan om 105 kvm. Byggnaden uppfördes 2019 så ytorna är ljusa, moderna och i bra skick med pentry och WC med dusch. Stora fönster i varje rum ut mot allén. Planlösningen består av tre genomgående rum med entré, pentry och WC i det första rummet. Läge nära Emporia och Hyllie station.

Lokalen lämpar sig för butik, showroom eller kontor. Inte möjligt med restaurangverksamhet!

"Butik eller kontor på mycket bra skyltläge på Hyllie Allé!"

FAKTA

Gatuadress: Hyllie allé 26C
Stad: Malmö
Område: Hyllie
Typ av objekt: Butik
Storlek: 105 m²

OMGIVNING

Hyllie är ett expansivt område med stora variationer i byggnader med kontor, handel, service, nöje och bostäder. Här finns Malmö Arena med evenemang inom sport, nöje och kultur. Shoppingcentret Emporia med stort utbud av handel och restauranger. Hyllie station med buss- och tågtrafik. I området kring aktuell fastighet ska en stor park etableras.

SERVICE

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. Två minuter bort finns Hyllie station med bussar och tåg inom och utanför Skåne samt över till Danmark. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Hyllie allé 26C

4 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.