Kontor 1150 KVM | Hyllie boulevard 8, Malmö

TA KONTAKT

Flow Hyllie kommer ligga på ett utmärkt skyltläge vid Inre Ringvägen. Kontoret är lättillgängligt per bil, tåg, buss och cykel.

I entréplan finns livsmedelsbutik med ett starkt serviceerbjudande till dig som hyresgäst. Frukost, fika, lunch, catering – eventuellt paketutlämning och matkassar – under samma tak som kontoret.

5620 m² våningsplan 5-12 planen kan delas samt om man behöver mer än 1 plan så kan dom förbindas med interntrappa.

Plan 5 – 11 : 792 kvm

Tillsammans med er kan planlösningen skräddarsys efter vad som passar ert team bäst. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni.

Preliminär inflyttning 2024

Varmt välkommen att kontakta oss!

FAKTA

Gatuadress: Hyllie boulevard 8
Stad: Malmö
Område:
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 1150 m²

SERVICE

ligger i Hyllie som har både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen och runt om i hela staden. På bara 13 minuter tar tåget dig även från Hyllie till Kastrup. Det finns cykel förbindelser och man tar sig enkelt ut på ringvägen med bil.

KOMMUNIKATIONER

Närmare centrala Malmö kommer man inte i Hyllie. Oavsett om man tar cykelvägen eller kör in och parkerar bilen i det angränsande mobilitetshuset via Annetorpsleden. Utsikten är oklanderlig från takterrassen. Det är nära till bra restauranger, till Malmömässan, arenan, hotell och köpcentret Emporia. Och det är nära till kontinenten med nästa station Kastrups flygplats.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie boulevard 8

14 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.