Kontor 233 KVM | Jörgen Kocksgatan 9, Malmö

TA KONTAKT

Denna lokal på översta våningen i huset erbjuder en härlig utsikt och ligger endast ett stenkast från Centralstationen i Malmö.

På denna våning finner du en trevlig hörnlokal med öppen planlösning samt fyra rum som kan användas som mötesrum eller kontor. Lokalen kommer att utrustas med ett nytt, trevligt pentry före inflyttning. Här får du gott om naturligt ljus och en fantastisk utsikt. Lokalen är avsedd för upp till 15 personer.

Mitt i huset finns en stor, nyrenoverad atriumgård med grönskande växtlighet och en inbjudande loungemiljö där hyresgäster kan mötas för arbete eller avkoppling.

Du blir granne med Malmö Centralstation, Glasvasen, Slagthuset och Clarion Hotel. Området kring Nyhamnen har stora planer på gång från Malmö Stad – det är här det händer! Detta är en spännande plats att etablera sig på med närhet till stadens puls och framväxande utveckling.

" Trevlig hörnlokal med öppen planlösning."

FAKTA

Gatuadress: Jörgen Kocksgatan 9
Stad: Malmö
Område: Hamnen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 233 m²

OMGIVNING

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Västra Hamnen har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning. Området erbjuder många olika lunchrestauranger och i närheten finns även matbutiker, diverse affärer och gym.

SERVICE

Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotellet Park Inn, Turning Torso och World Trade Center erbjuder konferenslokaler i området.

KOMMUNIKATIONER

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hamnen Jörgen Kocksgatan 9

15 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.