Lager 1846 KVM | Trehögsgatan 4, Malmö

TA KONTAKT

På attraktivt läge i Fosie industriområde finns väldisponerade ytor för lager med kontor på totalt 1 846 kvm. Lagerhallen är ca 1 580 kvm med två st vikportar (3 x 3 och 3 x 3,4 m) på husets västra sida. Pelarfritt med takhöjd till balk på 4,2 m. Kontorsdelen om ca 266 kvm ligger på ett plan med flertalet kontorsrum. Hela fastigheten är inhägnad med industristängsel och hela gårdsplanen är asfalterad med möjligheter till parkering, markförvaring och ställyta. På tomten finns spolplatta. Laddstolpe för två bilar finns installerat.

Möjlighet finns att hyra delar av fastigheten, 720 kvm eller 1 126 kvm – båda dessa ytor med lager, kontor, pentry och WC.

"Möjlighet att hyra hel fastighet med lager, kontor och markytor!"

FAKTA

Gatuadress: Trehögsgatan 4
Stad: Malmö
Område: Fosie
Typ av objekt: Lager
Storlek: 1846 m²

OMGIVNING

Fosie ligger på ett strategiskt läge mellan den Inre och Yttre Ringvägen och anslutande leder. Här finns en aktiv företagskultur med ca 10 000 arbetsplatser och 300 företag. Centrala Malmö nås på ca 15 min med bil och busshållplats finns inom gångavstånd från fastigheten.

SERVICE

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen. I omgivningen finns många lunchrestauranger inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till Yttre- och Inre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Fosie Trehögsgatan 4

1 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.