Kontor 630 KVM | Stortorget 31, Malmö

TA KONTAKT

Välkommen till en extraordinär kontorslokal i två plan belägen på Stortorget 31, högst upp i huset med magnifik vy över Malmö. Denna imponerande 630 kvadratmeter stora lokal erbjuder en enastående arbetsmiljö med stil och funktionalitet i fokus där den vackra, anrika fastighetens karaktär i kombination med modern arbetsmiljö ger lokalen en härlig atmosfär och skapar en unik miljö för ert företag.

Med 630 kvadratmeter att jobba med finns det gott om utrymme för både öppna kontorslandskap och privata kontorsrum. Flexibiliteten gör det möjligt att anpassa lokalen efter ditt företags specifika behov. Skapa en balans mellan arbete och avkoppling med mötesrum och avslappningsområden som är särskilt designade för produktivitet och trivsel.

Placerad mitt i Malmös pulserande stadskärna ger denna kontorslokal omedelbar närhet till kaféer, restauranger och här får ni absolut bästa utsikt över Stortorget.

"Fantastisk kontorslokal om 630 kvm mitt på Stortorget!"

FAKTA

Gatuadress: Stortorget 31
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 630 m²

OMGIVNING

Fastigheten är belägen vid Stortorget mitt i centrala Malmö med ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell-och konferensmöjligheter runt hörnet.

SERVICE

Stort utbud av butiker, restauranger, hotell och caféer. Även närhet till bank, vårdcentral och livsmedelsbutik.

KOMMUNIKATIONER

Tre minuters gångavstånd till Malmö Centralstation och lätt access ut till de större trafiklederna.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Stortorget 31

13 + 11 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.