Kontor 180 KVM | Hans Michelsensgatan 1B, Malmö

TA KONTAKT

Här finns möjligheter att skapa ert nya kontor på 180 kvm. Befintlig planlösning är öppet kontorslandskap med mötesrum (blå planskiss). Möjlighet finns att anpassa ytorna efter era önskemål. Gul planskiss är förslag på utformning och exempelbilder från lokalen ovanför. Många och stora fönster ger härligt ljusinsläpp och fantastiska utsikter över hamninloppet.

Kolgahuset är ett av Malmös första funkishus från 1935 av arkitekt Carl-Axel Stoltz, hela fastigheten renoverades 2019 för att möta dagens behov.

Trevlig solig innergård. Gemensam takterrass med milslånga vyer!

"Kontor på 180 kvm med stora möjligheter att anpassa efter era behov, nära city och havet!"

FAKTA

Gatuadress: Hans Michelsensgatan 1B
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 180 m²

OMGIVNING

Området präglas av kontor, bostäder, service, universitet och hamnmiljö. Här finns det nära till allt, bra kommunikationer, nära till naturen och bra service och nöjesutbud.

SERVICE

En kort promenad till stora utbud av lunchrestauranger, apotek, handel, banker, livsmedelsbutiker, gym, shopping med mera! I kvarteren erbjuds det mesta och en kort promenad på 5-10 min nås shoppinggatan och det absoluta cityläget!

KOMMUNIKATIONER

En kort promenad till Centralstationen för stort utbud av bussar och tåg. För bilpendlaren kommer man snabbt ut på ringlederna via flera alternativa vägar. Malmö är även en cykelstad för den som önskar miljömedvetna färdmedel.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Hans Michelsensgatan 1B

8 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.