Kontor 246 KVM | Hamngatan 4, Malmö

TA KONTAKT

Välkommen in till detta moderna kontor på tredje våningen i fastigheten Residenset!

Med imponerande attribut från förr har detta kontor genom tiden smakfullt renoverats för att möta dagens behov för att trivas och uppleva en bekväm och effektiv arbetsdag.

246 kvm fördelas på sju rum där fyra av rummen är öppnade i fil vilket ger en känsla av ljus och rymd samt en mer öppen arbetsmiljö. Tre av rummen är avskilda och passar därför som konferensrum, mötesrum eller enskilda kontorsrum. I lokalen finns även pentry med kyl, diskmaskin och mikro, ett förrådsutrymme samt två helkaklade toaletter. Lokalen ligger på hörna med fönster och utsikt åt flera väderstreck, bland annat mot Malmö Live, kanalen, Börshuset och havet kan skymtas i fjärran!

Tidstypiska attribut med flera burspråk, hög takhöjd, stuckaturer, fiskbensparkett, dekorativa fönster och två egna balkonger med tillgång från flera av rummen. Välkomnande entré med tillgång via trapphus och hiss.

Lokalen finns på ett mycket centralt läge ett stenkast från Malmö Centralstation och intill Stortorget.

"Modernt och ljus kontor i vackert sekelskifte precis intill Centralstationen och Stortorget!"

FAKTA

Gatuadress: Hamngatan 4
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 246 m²

SERVICE

Med city precis utanför porten är här nära till service, handel och nöje. Shoppingstråket börjar här med butiker, restauranger, caféer, hotell med mera. Vårdcentraler, banker, apotek, optiker, Saluhall, gym, konserthus och mycket annat erbjuds inom promenadavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Med ett läge precis intill Centralstationen är kommunikationsmöjligheterna många! Här erbjuds bussar, tåg, taxi och lättillgängligt läge för bilpendlaren. En kort promenad bort finns även bussknutpunkten Gustav Adolfs torg.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Hamngatan 4

7 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.