Kontor 235 KVM | Fersens väg 9, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

I gamla Sockerbolagets fastighet finns nu chansen att hyra en unik, nyproducerad vindsvåning med kontor om 235 kvm. Hissen från bottenplan tar er hela vägen upp till vindsvåningen (vån 6). Här möts man av ett modernt kontor med charmiga äldre detaljer bevarade som takbjälkar och det gamla hisshjulet i gjutjärn. Kontoret har en öppen planlösning med plats för cirka 14-16 arbetsplatser i en unik miljö med väl utvalda materialval. Två rum med industriglas som kan användas för kontor, konferens eller samtal. För att få in dagsljus har man installerat dagsljustunnlar via befintliga skorstenar samt takfönster. Kontoret har ett kök/pentry med diskmaskin, kyl/frys och två micro.
Möjlighet finns att även hyra planet under (vån 5) för att få en total yta om 555 kvm.

"Nyproducerad vindsvåning med kontor om 235 kvm på Fersens väg!"

FAKTA

Gatuadress: Fersens väg 9
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 235 m²

OMGIVNING

Precis intill Operan och med promenadavstånd till Triangeln Station ligger denna fastighet med en lång och välkänd historia. Huset byggdes för Sockerbolaget i början av 1900-talet och huserar idag som kontor åt flertal företag. Området har en blandning av bostäder, kontor, handel och nöje. Fastigheten ligger precis vid huvudlederna in och ut från Malmö, vilket gör läget lättillgängligt via samtliga transportmedel.

SERVICE

Stort utbud av service erbjuds i närområdet. På parallellgatorna finns lunchställen och caféer. En kort promenad bort finns Davidshallstorg med restauranger på rad. Inom 5 min promenadavstånd finns Triangelns köpcentrum med stort utbud av handel, livsmedelsbutik, apotek, restauranger och mycket mer.

KOMMUNIKATIONER

Precis utanför fastigheten finns busshållplats för stadsbuss och regionbuss. Fler busslinjer stannar utanför Citytunnelns station Triangeln som ligger med 5 minuters promenad bort. Härifrån avgår även tåg med flera avgångar till/från resten av Skåne och Sverige. För bilpendlaren finns parkering på anvisade gatuplatser samt i parkeringshus på gångavstånd.

Sanna Ljungström

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)705-67 57 46

8 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.