Kontor 540 KVM | Carlsgatan 12A, Malmö

TA KONTAKT

Kontorslokaler i det välkända Slagthuset intill Malmö C. Högt i tak och stora härliga fönsterpartier från golv till tak ger en fantastisk vy över hela staden. Här finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan i etage om totalt 540 kvm. Flexibiliteten är stor vilket gör att det går att skapa öppna luftiga landskap kombinerat med mötesrum i varierande storlekar, stort pentry och mysiga loungeytor. Ventilation och kyla kommer att bytas ut i sin helhet till nästa hyresgäst.

I bottenplan finns coworking företaget Mindpark samt Internetstiftelsen som tillhandahåller en bemannad reception, ett mindre fik och extra mötesrum som kan hyras vid behov.

"Nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan i etage om totalt 540 kvm."

FAKTA

Gatuadress: Carlsgatan 12A
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 540 m²

OMGIVNING

Med Malmö Centralstation rakt över gatan är all kommunikation inom räckhåll. I närheten finns även ett stort utbud av restauranger och butiker.

SERVICE

Fastighetens centrala läge gör att man har tillgång till ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer.

KOMMUNIKATIONER

Med Malmö Centralstation rakt över gatan är all kommunikation inom räckhåll. Där utgår tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset.

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

12 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.