Kontor 580 KVM | Sankt lars väg 44, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Nu erbjuds möjligheten att hyra ett eller flera våningsplan om respektive 580 kvm i historisk miljö på området Sankt Lars. Byggnaden är uppförd i slutet av 1800-talet med mycket karaktäristisk exteriör och interiör. Här finns möjlighet att hyra delar av huset där varje våningsplan består av 580 kvm fördelat på 4 våningsplan med tillhörande balkong på varje våningsplan. Arbetsmiljön är inspirerande med stora fönster med utsikt mot parken och grönska.

Samtliga våningsplan har högt i tak och två förbindande trapphus centrerat på husets flyglar, varav det ena trapphuset finns hiss. Kopplat till dessa finns även byggnadens entréer.
På samtliga plan finns korridorsrum i fil med kommunikations- och gemensamhetsytor däremellan. Flera av väggarna i byggnaden är bärande vilket gör att planlösning inte kan påverkas i allt för stor utsträckning, däremot finns goda möjligheter att vara med att påverka och anpassa ytskikt.

Området kännetecknas av äldre byggnader uppförda I slutet av 1800-talet och dess unika grönytor och parker. Det är en historisk miljö som byggdes som ett hospital vilket senare har utvecklats till det välmående företagsområde det är idag. På området sitter bland annat företag som Lime Technologies, Repligen, Capio Gastro Center och Svep Design.

I parken finns det gott om trevliga sittplatser och ett nyrenoverat utomhus-gm där hyresgäster erbjuds gemensamma träningspass i parken varje torsdag tillsmans med PT.

Fastigheten har en strategisk placering i södra delen av Lund med enkel access till väg 108 och vidare mot E22/E6. Hit pendlar du enkelt från Malmö eller Lomma på ca 15 minuter. På
området finns busshållplatsen Lund S:t Lars med avgångar var 10:e minut som tar dig till Lund C där man enkelt kan ta sig vidare till exempelvis Malmö Airport med buss eller Köpenhamn och Stockholm med tåg. Det finns även cykelleder som du enkelt kan ta för att transportera dig till området från centrala Lund. Det planeras även för en ny stationen vid Klostergården för Pågatågstrafik att öppnas i december 2023 vilket ytterligare förbättrar pendlingsmöjligheterna.

FAKTA

Gatuadress: Sankt lars väg 44
Stad: Lund
Område: Sankt Lars
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 580 m²

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Sankt Lars Sankt lars väg 44

13 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.