Kontor 280 KVM | Sankt lars väg 43, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Här erbjuds moderna kontorsytor med ett fint ljusinsläpp med ett centrerat atrium som skapar en fint genomgående ljus och en trivsam planlösning. På våningsplan två i hus 43 finns kontor om 280 alternativt 287 kvm ledigt för inflyttning, möjlighet finns att påverka planlösning och ytskikt.
Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Fastigheten byggdes år 2000, där området som fastigheten är belägen i är en historisk miljö i Lund som byggdes som ett hospital vilket senare har utvecklats till det välmående företagsområde det är idag.
I parken finns det gott om trevliga sittplatser och ett nyrenoverat utomhus-gm där hyresgäster erbjuds gemensamma träningspass i parken varje torsdag tillsmans med PT.

Fastigheten har en strategisk placering i södra delen av Lund med enkel access till väg 108 och vidare mot E22/E6. Hit pendlar du enkelt från Malmö eller Lomma på ca 15 minuter. På
området finns busshållplatsen Lund S:t Lars med avgångar var 10:e minut som tar dig till Lund C där man enkelt kan ta sig vidare till exempelvis Malmö Airport med buss eller Köpenhamn och Stockholm med tåg. Det finns även cykelleder som du enkelt kan ta för att transportera dig till området från centrala Lund. Det planeras även för en ny stationen vid Klostergården för Pågatågstrafik att öppnas i december 2023 vilket ytterligare förbättrar pendlingsmöjligheterna.

FAKTA

Gatuadress: Sankt lars väg 43
Stad: Lund
Område: Sankt Lars
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 280 m²

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Sankt Lars Sankt lars väg 43

11 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.