Butik 687 KVM | Landerigränden 6, Lund

TA KONTAKT

Välkommen till en fantastisk möjlighet på Råbyholm! Denna inspirerande lokal sträcker sig över två plan och erbjuder en perfekt balans mellan showroom, lagerytor och kontorsutrymmen.
På bottenvåningen välkomnas du av ett inbjudande om så önskas showroom eller butik, följt av generösa lagerytor med imponerande takhöjd på cirka 3,5 meter med två markplanporter för enkel åtkomst. Övre våningen öppnar upp för eleganta kontorsytor med tillhörande takterrass, skapande av en arbetsmiljö som inte bara är produktiv utan även inspirerande.
Den öppna planlösningen, det avdelade pentryt och toaletten med dusch ger flexibilitet att anpassa lokalen efter just era verksamhetsbehov. Dessutom finns det bekväma parkeringsmöjligheter i nära anslutning till lokalen för att underlätta er dagliga verksamhet.
Råbyholm 4 är en fastighet mitt på Råbyholm direkt i närheten av Tetra Pak. Fastighetens uthyrningsbara yta är ca 1414 kvm med tillhörande asfalterad uppställningsplats men som i dagsläget används för personal och besöksparkeringen. Fastigheten ligger på en hörntomt. Totala tomtarean uppmäts till ca: 3 373 kvm.

"Er nästa framgångshistoria börjar här Ledig lokal med både kontorsutrymme och lager!"

FAKTA

Gatuadress: Landerigränden 6
Stad: Lund
Område: Råbyholm
Typ av objekt: Butik
Storlek: 687 m²

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Råbyholm Landerigränden 6

6 + 13 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.