Kontor 2500 KVM | Landerigränden 4, Lund

TA KONTAKT

Chansen att hyra kontor på utmärkt skylt- och pendlingsläge invid E22:an! Flytta in i hela huset eller delar av det! Kontorets storlek kan anpassas efter era behov och varieras mellan 350 -2 500 kvm. Planlösningen är varierad med såväl mötesrum som öppna ytor i varierande storlekar.

Lokalerna är fördelade på fyra våningsplan där planlösningarna i respektive del är varierande med öppna arbetsytor, enskilda kontor och mötesrum. Den ljusa och välkomnande entrén har ett centrerat trapphus som skiljer lokaldelarna åt på våningsplanen, vilket gör det flexibelt att ta del av de ytor som din verksamhet behöver.

Detta industri – och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Nära fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här finns även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

Råbyholm har ett utmärkt läge invid påfart till E22:an vilket ger goda pendlingsmöjligheter. Hållplats för kollektivtrafik finns utanför med förbindelser såväl med stadsbuss, regionbuss samt flygbuss.

"Kontor med ett optimalt skyltläge i direkt anslutning till E22!"

FAKTA

Gatuadress: Landerigränden 4
Stad: Lund
Område: Råbyholm
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

SERVICE

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

KOMMUNIKATIONER

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Råbyholm Landerigränden 4

5 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.