Kontor 312 KVM | Hedvig Möllers gata 6, Lund

TA KONTAKT

Välkommen till er framtida arbetsplats – en inspirerande kontorsyta belägen på första våningen! Här möts ni av en genomtänkt planlösning där ljuset strömmar in från alla håll, tack vare fönster som ramar in en fantastisk utsikt och skapar en trivsam arbetsmiljö.

Den moderna interiören och de stilfulla färg- och materialvalen ger en känsla av professionalitet och förstklassighet. Varje detalj har noggrant valts för att skapa en arbetsplats där trivsel och effektivitet går hand i hand. Här får ni en arbetsmiljö som inte bara möter era behov, utan överträffar dem.

Ert nya läge är mer än bara en plats att arbeta på – det är en plats där idéer tar form och framgång skapas. Med den tilltalande kontorsytan på första våningen får ni en arbetsplats som inte bara imponerar era besökare, utan också motiverar och inspirerar ert team att nå nya höjder.

Så, är detta ert nästa steg mot framgång? Kontakta oss för att boka en visning och upptäck själva hur denna fantastiska kontorsyta kan bli ert nya kreativa och produktiva hem!

Precis vid Lunds södra avfart från E22:an hittar man denna fastighet, miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Läget ger ett oslagbart skyltläge och en tillgänglighet utan dess like. Denna funktionella fastighet består av två huskroppar; en kontorsdel i fem våningar samt en produktions- och lagerdel med generös takhöjd.
Det är nära till såväl stadens shopping och mysiga restauranger som till Ideon Science Park, Lunds innovativa mötesplats , där fler än 300 företag verkar.

"Smakfull och modern kontorsyta för er med högt ställda krav. Bästa läget med snabb access till trafikleder och centrum!"

FAKTA

Gatuadress: Hedvig Möllers gata 6
Stad: Lund
Område: Råbyholm
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 312 m²

OMGIVNING

Detta område har ett utmärkt läge intill E22:a. Härifrån är det nära både till centrala Lund och Malmö. Just nu växer området genom byggnationen av World Trade Center Lund vilket ytterligare kommer bidra till platsens attraktiva kontorsläge.

SERVICE

Granne med fastigheten ligger Park Inn by Radisson som erbjuder, förutom hotellvistelse, även konferensmöjligheter och restaurang. Genom närheten till centrala Lund finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

KOMMUNIKATIONER

Närheten till avfarten från E22:an ger snabb och effektiv kommunikation för de bilburna besökarna. Från fastigheten är det endast 3 km till Lund C och 16 km till Malmö C. Inom gångavstånd från fastigheten finns busshållsplatsen Råby trafikplats där flera regionbussar samt flygbussen till Sturup gör uppehåll.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Råbyholm Hedvig Möllers gata 6

1 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.