Kontor 179 KVM | Scheelevägen 27, Lund

TA KONTAKT

Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och fantastisk utsikt över stad och vidder. Här möts du av luftiga öppna ytor, mötesrum samt två enskilda kontorsrum för den som önskar att arbeta ostört. I lokalen finns även ett rymligt pentry med matplats som skapar en naturlig mötesplats. Utmärkt för avkopplande luncher och intressanta samtal med kollegorna.

"Välkommen upp på våning 13 till detta moderna kontor som bara måste upplevas på plats."

FAKTA

Gatuadress: Scheelevägen 27
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 179 m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Scheelevägen 27

13 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.