Kontor 93 KVM | Scheelevägen 27, Lund

TA KONTAKT

Mindre kontorslokal på 11:e våningen med fantastisk utsikt över Lund från tre väderstreck! Här sitter ni i öppet kontorslandskap med två konferensrum, alternativt två separata kontorsrum.

Pentry, loungeytor, toaletter, fler konferens och samtalsrum delas med andra hyresgäster på våningsplanet. En perfekt möjlighet för det mindre företaget att få känslan av en större gemenskap, erfarenhetsutbyte och sällskap!

"Stora möjligheter för det mindre företaget på 11:e våningen!"

FAKTA

Gatuadress: Scheelevägen 27
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Scheelevägen 27

2 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.