Kontor 171 KVM | Scheelevägen 17, Lund

TA KONTAKT

På lättillgängligt läge på markplan med spårvagnshållplats precis utanför byggnaden finns detta praktiska kontor på 171 kvm. Beläget på Ideon Science Park.
Rumsindelad planlösning med kontorsrum i varierande storlekar för en eller flera personer per rum. Trevliga sällskapsytor för lunch- eller fikapausen med pentry. Förråd i anslutning till entrén med möjligheter för skrivare. Toalett. Stora fönster åt två väderstreck ger bra ljusinsläpp.

"Lättillgängligt kontor på Ideon med rumsindelad planlösning!"

FAKTA

Gatuadress: Scheelevägen 17
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Scheelevägen 17

8 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.