Kontor 587 KVM | Scheelevägen 17, Lund

TA KONTAKT

Här finns en stor kontorslokal på 587 kvm mitt i Ideon Sience Park. Befintlig planlösning är varierande mellan öppet kontorslandskap och separata kontorsrum (11 st) men kan anpassas efter ert behov och verksamhet. Välplanerade ytor med flera mötesrum, konferensrum, fokusrum, välkomnande entré med loungeyta. Flera toaletter varav två handikappanpassade. Stort pentry med kombinerat lunch- och pausrum. Stora och luftiga ytor, separata förråd för skrivare, kontorsmaterial och övrig förvaring. Härligt ljusinsläpp genom fönster åt nästan samtliga väderstreck samt atrium.

Här erbjuds mycket bra förutsättningar för det stora företaget! Välkommen att boka visning!

"Stort, ljust och välplanerat kontor mitt i Ideon med anpassningsbar planlösning!"

FAKTA

Gatuadress: Scheelevägen 17
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Scheelevägen 17

4 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.