Kontor 114 KVM | Scheelevägen 15, Lund

TA KONTAKT

På entréplan finns detta lilla och smidiga kontor tillgängligt!
Öppen planlösning med tre kontorsrum, ett konferensrum, trevlig entré med loungeyta – alternativt arbetsplatser, och personalutrymmen med pentry, lunchplats och HWC med dusch. Lättillgänglig lokal med parkering precis utanför. Ljusa materialval och fönsterväggar vilket ger en mer rymlig känsla på kontoret. Totala ytan är 114 kvm.

"Perfekt möjlighet på Ideon för företaget som behöver liten kontorsyta!"

FAKTA

Gatuadress: Scheelevägen 15
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Scheelevägen 15

14 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.