Kontor 2125 KVM | Mobilvägen 4, Lund

TA KONTAKT

Magiskt ljusflödande kontor om 2 125 kvm med fönster i tre väderstreck i unikt designad fastighet som skapar ett kontor utöver det vanliga! Från femte våningen och Lunds högsta punkt är utsikten fantastisk över de omgivande slätterna och över Lund! Kontoret har möjlighet för varierad planlösning med såväl öppna landskap som kontorsrum och konferensrum där planlösningen kan anpassas efter era önskemål. De gemensamma ytorna med pentry och pausyta är trivsamma och rymliga för umgänge med kollegorna.

Fastigheten Cube är unikt och snyggt designad! Huset ä miljöcertifierad enligt LEED O+M med betyget Gold. Här har du innovativa och spännande företag omkring dig! I huset finns den centrerade ljusgården som skapar en härlig atmosfär och entréplan är inbjudande för såväl anställda som besökare. På entréplan finns den omtyckta och välbesökt restaurangen Eatery, café och konferensanläggning. I huset finns även reception, pingis, shuffleboard och företagsmassage som hyresgästerna kan ansluta sig till. I grannfastigheterna finns ytterligare lunchställen, bokningsbara konferensrum, hörsal, gym, yoga och tvättservice.

Det finns möjlighet att kombinera lokalen med elektroniklabb i källarplan.

Området Ideon Science Park och Brunnshög är ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt med tillväxtläge för såväl etablerade företag som start-ups.
Från kontoret är det nära anslutning till E22 för god bilpendling samt även via Norra Ringen i Lund för anslutning till E6. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C samt går även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.

"Magiskt ljusflödande kontor om 2 125 kvm med milsvid utsikt!"

FAKTA

Gatuadress: Mobilvägen 4
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Mobilvägen 4

15 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.