Kontor 465 KVM | Annedalsvägen 9, Lund

TA KONTAKT

Välkomnande kontor om 465 kvm beläget högst upp i huset vilket ger härligt ljusinsläpp, fin utsikt och luftiga ytor! Kontoret avses renoveras inför er inflytt vilket ger möjlighet att påverka såväl planlösning som val av material.

Kontoret ligger i området Västerbro, i närheten av Nova och Fjelie rondellen vilket ger bra pendlingsläge invid Norra Ringen i Lund som smidigt ansluter till E6:an. Hållplats för stadsbuss finns strax utanför och tar dig snabbt in till centrala Lund och Lunds central för vidare pendling med tåg till regionen. Med bil nås Lund Centrum på cirka 4 minuter.

Området vid Nova Lund är expansivt med butiker, kontor, restauranger och närservice samt finns ett hotell. Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge!

"Välkomnande kontor om 465 kvm på utmärkt pendlingsläge!"

FAKTA

Gatuadress: Annedalsvägen 9
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 465 m²

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gunnesbo Annedalsvägen 9

7 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.