Kontor 107 KVM | Annedalsvägen 9, Lund

TA KONTAKT

Ljust och trivsamt kontor om 107 kvm beläget på tredje våningen på Västerbro, i närheten av Nova och Fjelie rondellen. Fint ljusinsläpp med fönsterpartier mot Fjelievägen, planlösningen är rumsindelad, pentry och pausutrymme finns.

Kontoret har bra pendlingsläge, beläget invid Norra Ringen i Lund som smidigt ansluter till E6:an. Hållplats för stadsbuss finns strax utanför och tar dig snabbt in till centrala Lund och Lunds central för vidare pendling med tåg till regionen. Med bil nås Lund Centrum på cirka 4 minuter.

Området vid Nova Lund är expansivt med butiker, kontor, restauranger och närservice samt finns ett hotell. Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge!

"Ljust kontor om 107 kvm på tredje våningen nära Nova!"

FAKTA

Gatuadress: Annedalsvägen 9
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gunnesbo Annedalsvägen 9

2 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.