Kontor 156 KVM | Skiffervägen 10, Lund

TA KONTAKT

Kontor på 156 kvm på markplan där planlösningen är rumsindelad med fem kontor i något varierande storlek. Öppen och social yta i direktanslutning till kontorsrummen med pentry utrustat med diskmaskin. Stort utrymme som kan nyttjas som konferensrum, förråd eller teknikrum. Två st WC och en dusch. Befintlig lokal har interntrappa upp till våningen ovanför, en lokal på 208 kvm. Möjligt att avskilja denna eller hyra båda våningsplanen för en totalyta på 364 kvm. Parkering finns precis utanför byggnaden och kontoret.

"Rumsindelat kontor på entréplan"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 10
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 156 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 10

8 + 10 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.