Kontor 224 KVM | Skiffervägen 10, Lund

TA KONTAKT

På andra våningen finns detta ljusa kontor om 224 kvm som är rumsindelat med kontor i fil. Kontorsrummen är i varierande storlekar, tre mindre rum och tre större rum för konferens, möte, kontor, showroom eller gemensamma sällskapsytor. Pentry med diskmaskin och spishäll. Tre små rum för städ, förråd, skrivare och kontorsmaterial, samtalsrum, fokusrum, vilrum eller liknande. WC i anslutning till entrén.

"Rumsindelat kontor med större ytor för showroom, teamfokuserat arbete, representation, aktiv loungeyta med mera!"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 10
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 224 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 10

10 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.