Kontor 208 KVM | Skiffervägen 10, Lund

TA KONTAKT

På andra våningen finns denna kontorslokal på 208 kvm med 6 st kontorsrum, ett större rum för konferens, möte eller kontor, teknikrum/förråd, pentry med sällskapsytor för lunch, paus och fika. Separat kapprum med två WC och städförråd. Finns befintlig interntrappa ner till våningsplanet under som har en yta på 156 kvm. Finns därav möjlighet att hyra båda våningsplanen för totalyta på 364 kvm. Parkering finns precis utanför byggnaden och kontoret.

"Rumsindelat kontor på Gastelyckan"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 10
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 208 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 10

8 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.