Kontor 404 KVM | Skiffervägen 10, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Rumsindelat kontor med 7 st enskilda kontorsrum och 8 st öppna kontorsrum för ett öppet kontorslandskap men samtidigt avskilt. Trevlig ljusgård som tillför härligt dagsljus med yta lämplig för lounge, paus/lunchrum, aktiv yta eller liknande. Mötesrum och förråd. Dubbla pentryn och HWC. Hiss finns och vilrum i trapphuset.

"Rumsindelat kontor med flexibla ytor och härlig ljusgård!"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 10
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 404 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 10

1 + 9 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.