Kontor 551 KVM | Trollebergsvägen 5, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Välkommen till denna trivsamma kontorslokal med ett fantastiskt ljusinsläpp!

På 3 minuters gångavstånd från centralstationen i Lund finns nu ca 551 kvm yteffektivt kontor till uthyrning. Ytorna består av rymliga kontorsrum med generösa fönster som släpper in ett fantastiskt ljus och lokalen har även modern belysning.

Lokalen har utsikt mot tågstationen i norr och mot stadsparken i söder. Utrustat med hiss, senaste teknik för datakommunikation, passagesystem, intercom för mottagning av besök, dam och herrtoalett, förrådsutrymmen samt städhörna. Lokalen har nyinstallerad modern ventilation samt komfortkyla.

Möjlighet att hyra extra förrådsutrymmen i källaren samt garage-platser i anslutning till huset finns. Tillgång till dusch och tvättmaskin i källaren.

Lokalens centrala läge och utformning gör att de är lämpliga för kontor, praktik/mottagning, utbildningslokal och föreningsverksamhet.

De sista fem bilderna är tagna från en befintlig hyresgäst lokal som inspirationsbilder.

Om intresse och behov finns så är det möjligt att hyra ytterligare 270 kvm på nedanvåningen. Om ca 1 år kommer även ett helt nytt kontorshus stå färdigt i anslutning till den befintliga byggnaden.

Varmt välkomna på visning!

"Ljus och stilren lokal i ett av Lunds mest centrala läge!"

FAKTA

Gatuadress: Trollebergsvägen 5
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 551 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Trollebergsvägen 5

13 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.