Kontor 156 KVM | Stortorget 6, Lund

TA KONTAKT

Representativt kontor om 156 kvm i vacker sekelskiftesfastighet vid Stortorget i Lund. Kontoret är beläget på våningsplan tre med fin utsikt mot Stortorget och Lunds pulserande cityliv! Kontoret erbjuder en trivsam och inspirerande miljö med sin tidsenliga takhöjd, sekelskiftesdetaljer, stuckaturer, dubbeldörrar, vackra golv och ett härligt ljusinsläpp med de stora härliga fönsterna. Kontoret har trevliga mötes- och kontorsrum i varierande storlekar samt trivsamma gemensamma ytor.

Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö med närhet till bland annat Domkyrkan och Lundagård. I närheten finns Stadsparken som erbjuder fin rekreation och motionsmöjligheter samt Högevallsbadet med gym och bad.

Fastigheten är belägen vid Stortorget, som ligger ett kvarter från Botulfsplatsen, vilken utgör knutpunkten för Lunds stadsbusstrafik. En kort promenad bort finns även Lunds centralstation med goda tåg- och regionbuss kommunikationer.

Välkommen att kontakta oss för visning!

"Fantastisk lokal med sekelskiftscharm på Stortorget i Lund!"

FAKTA

Gatuadress: Stortorget 6
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 156 m²

OMGIVNING

Fastigheten ligger längs stadens shoppingstråk, mer centralt än så här kan det knappast bli. Detta centrala läge bjuder på en trivsam stadsmiljö men även idylliska miljöer med närheten till bland annat domkyrkan och Lundagård.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Stortorget 6

2 + 3 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.