Kontor 273 KVM | Stortorget 6, Lund

TA KONTAKT

På Stortorget 6 i Lund finns en ledig kontorslokal på 273 kvm. Lokalen har rumsindelning i varierande storlekar på rum. Interiören har många vackra attribut från sekelskiftet som parkettgolv, hög takhöjd med stuckaturer, stora fönster med spröjs, dubbeldörrar och pentry med vackra högskåp i serveringsgång. Fönster mot samtliga väderstreck med vy över Stortorget och Lunds takåsar. Lokalen har även två mindre balkonger. En fantastisk kontorslokal i läge, storlek och utseende

"Vacker kontorslokal på 273 kvm i äldre fastighet på Stortorget i Lund"

FAKTA

Street address: Stortorget 6
City: Lund
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 273 m²

OMGIVNING

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands.

SERVICE

Direkt utanför entrén finns Lunds stora serviceutbud av restauranger, butiker, caféer, med mera. En kort promenad till Botulfsplatsen finns Lunds Saluhall - med allt vad en saluhall har att erbjuda inom mat och dryck.

KOMMUNIKATIONER

En kort promenad till Lunds Centralstation med avgående bussar och tåg, samt finns Botulfsplatsen ett stenkast bort med avgående stadsbussar.

Sanna Ljungström

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)705-67 57 46

7 + 3 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.