Kontor 160 KVM | Nils bjelkegatan 4, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Karaktärsfull lokal med industriell känsla lugnt belägen på en charmig innergård till vacker sekelskiftesfastighet mitt i centrala Lund. I lokalen möts du av en stor luftig yta med öppna kreativa arbetsplatser och ett nytt pentry samt WC. Rymligt mötesrum för större sällskap. Igenom hela kontoret flödar fint ljusinsläpp genom de stora fönsterna. Denna lokal passar dig som söker en unik lokal i en historisk miljö.

Läget är optimalt. Du promenerar till Lund C på 5 min, spårvagnen går i närheten från Clemenstorget samt finns flera busslinjer för både stadsbussar och regionbussar. Omgivningen består av små fina gator med gångavstånd till Clemenstorget, Mårtenstorget, Stortorget och Lunds centrum med hela stadens utbud av kaféer, butiker, restauranger, gym, universitet med mera.

"Ett stenkast från Lund C finner ni denna karaktärsfulla lokal med ett fantastiskt ljusinsläpp!"

FAKTA

Gatuadress: Nils bjelkegatan 4
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 160 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Nils bjelkegatan 4

9 + 10 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.