Kontor 160 KVM | Nils Bjelkegatan 4, Lund

TA KONTAKT

Ett stenkast från Lund C och den nybyggda spårvagnshållplatsen finner ni denna fina lokal.

Kliv in i den trevliga kontorslokalen som är belägen på en charmig innergård. I lokalen möts du av en stor luftig yta med öppna kreativa arbetsplatser och ett fint pentry. Igenom hela kontoret flödar det naturliga ljuset som ger dig energi under arbetsdagen. Denna lokal passar dig som söker en lokal i gott skick i en historisk miljö.

Läget är optimalt. Du promenerar till Lund C på 5 min – flera busslinjer som stannar i närheten både stadsbussar och regionbussar. Omgivningen består av små fina gator med gångavstånd till Mårtenstorget, Stortorget och Lunds centrum med hela stadens utbud av kaféer, butiker, restauranger, gym, universitet med mera

"Ett stenkast från Lund C finner ni denna fina lokal med ett fantastiskt ljusinsläpp!"

FAKTA

Gatuadress: Nils Bjelkegatan 4
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 160 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Många sköna parker ligger centralt i Lund. Stadsparken är hem åt muséer och är bland annat känd för sitt Valborgsfirande. Botaniska Trädgården är en oas för dig som söker avkoppling eller inspiration med sina många och varierande växter och härliga café. Över staden vakar ständigt domkyrkan, som fortfarande är den dominerande byggnaden i centrala Lund. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna. Universitetet sätter såklart sin prägel på området och livar upp staden under terminerna. Många tycker att lärosätet skänker en helt egen, unik atmosfär till den lärda staden med vackra byggnader och skön studentsång.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Köpcentrumet Nova Lund finns inom räckhåll för dig som vill ta del av ett ännu större utbud. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden. Clemenstorget och Mårtenstorget fortsätter den flera hundra år gamla traditionen med köpmän som erbjuder hantverk, matupplevelser och mycket mer. Torghandeln har även inspirerat många gatuloppisar, där privatpersoner säljer och fyndar allt mellan himmel och jord i en romantisk inramning.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Centrum Nils Bjelkegatan 4

11 + 3 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.