Kontor 350 KVM | Kung Oskars väg 11, Lund

TA KONTAKT

I Raffinaderiet 5 finner du detta välkomnande kontor som erbjuder ett fint ljusflöde och en trivsam arbetsmiljö. Våningsplan 3 och 4 finns ledigt vilket möjliggör kontor på ett våningsplan om 350 kvm alternativt att nyttja två våningsplan som ger en totalyta om 696 kvm. Huset stod färdigt 2018 och lokalen har en genomtänkt och varierande planlösning av stora och små mötesrum i kombination med öppna flexibla ytor. Detta kompletteras med loungeyta, pausrum och ett pentry med rymlig matplats och sällskapsyta.

I fastigheten finns dusch och omklädningsmöjligheter, garage på bottenplan för så väl bilar som cyklar samt laddplatser. Med mindre än 500 meter till Lund Centralstation har du närhet till flera restauranger, bra kommunikationer och inte minst centrala Lund.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad GULD

"Modernt och rymligt kontor i centrala Lund."

FAKTA

Gatuadress: Kung Oskars väg 11
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 350 m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten ligger på perfekt pendlingsläge bara ett stenkast från Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Kung Oskars väg 11

6 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.