Kontor 962 KVM | Gasverksgatan 3A, Lund

TA KONTAKT

På ett fantastiskt läge i centrala Lund finns detta kontor om 962 kvm tillgängligt för ny hyresgäst. Fastigheten ligger intill Trollebergsvägen med centralstationen, Bantorget, Grand Hotel och Västertull som närmsta grannar. Med mycket kort promenad tar du dig till bland annat bussar, tåg, shopping, nöje, gym, service och gröna sköna Stadsparken för promenad eller joggingtur.

Kontoret har blandad planlösning med både separata kontorsrum i varierande storlekar för 1-4 arbetsplatser samt öppet kontorslandskap. Perfekt för er som arbetar i team/avdelningar. Här erbjuds även flera konferensrum, stora sällskapsytor för luncher och fikapauser med välutrustat pentry, loungeytor, förråd och toaletter. Kontoret har flera entréer vilket kan erbjuda representativ kund-/besöksentré samt personalentré. Ljusa och moderna materialval. Kontoret kan anpassas efter era behov och er verksamhet.

Fastigheten har tidigare varit armaturfabrik, rustika attribut från förr avslöjar tidigare historia.

Välkommen att boka visning och se era framtida möjligheter!

"Centralt kontor för det stora företaget, precis intill Grand Hotel, centralstationen och Stadsparken!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 3A
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är mycket goda med gångavstånd till centralstationen för bussar och tåg till hela Skåne. På västertull och vid polishuset finns fler busshållplatser.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Gasverksgatan 3A

10 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.