Kontor 249 KVM | Gasverksgatan 2, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

På ett unikt och utmärkt centralt läge görs ett spännande nybyggnadsprojekt som skapar möjlig nyetablering för kontor om 249 kvm i centrala Lund!

Kontoret erbjuder en stor och öppen kontorsyta som lämpar sig för arbete i kontorslandskap med tre enskilda rum för konferens, möten och samtal. Pentry i anslutning till entrén. Tre toaletter varav en handikappanpassad. Mycket ljusa ytor med stora fönster åt flera väderstreck genomgående i lokalen ger en behaglig arbetsmiljö. Stora möjligheter finns att anpassa ytorna efter era önskemål och behov. Kontoret skapas med miljön i fokus och kommer ha låg energiförbrukning.

Gasverket är en anrik, vacker Lundafastighet från 1890 som påbyggs med en nybyggd flygel. Den nya byggnaden ger kontor som präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier och möjlighet att anpassa ytorna med öppna arbetsytor, kontorsrum, konferensrum och pausytor efter era behov.

Fler ytor finns tillgängliga i fastigheten, se våra andra annonser eller kontakta oss för mer info!

Fastigheten kommer stå klar för inflyttning oktober 2024.

"Bli första hyresgästen i helt nya lokaler med fantastiskt ljusinsläpp på mycket centralt läge i Lund!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 249 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Gasverksgatan 2

11 + 1 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.