Kontor 320 KVM | Gasverksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

Denna lokal är något utöver det vanliga!

Med en egen terrass och ett eget atrium får ni en lokal ni aldrig kommer vilja flytta ifrån. Lokalen har stora fönster som kommer släppa en ett fantastiskt ljus vilket bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Lokalen är ca 320 kvm och kan anpassas efter era behov. Dessutom är lokalen belägen på ett supercentralt läge med promenadavstånd till Lunds centralstation, parker, caféer och restauranger.

Fastigheten kommer stå klar Q3 2023.

Tveka inte att höra av er!

"Nybyggd modern lokal med tillgång till eget atrium samt terrass!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 320 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Lund Centrum Gasverksgatan 2

1 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.