Kontor 230 KVM | Gasverksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

Välkommen in till denna lokal på våning 3.

Denna lokal har en hög takhöjd och har stora fönsterpartier som bidrar till ett vackert ljusinsläpp. Lokalens planlösning kan anpassas efter ert företags behov.

Lokalen är ca 230 kvm och ligger i ett väldigt centralt läge med endast några minuters avstånd till Lunds centralstation, parker, caféer och restauranger.

Lokalerna har även tillgång till en gemensam takterrass som har utsikt utöver Lund City.

Fastigheten står klar Q3 2023.
Varmt välkomna att höra av er!

"Nybyggd modern lokal med tillgång till gemensam takterrass mitt i Lund City!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 230 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Lund Centrum Gasverksgatan 2

4 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.