Butik 392 KVM | Uardavägen 131, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Nu finns möjligheten att hyra byggnad om 392 kvm samt kringliggande mark om 1 487 kvm. Här finns möjlighet att utveckla er verksamhet med fina, stora öppna ytor i ett plan samt tillhörande parkering! Lastbrygga finns.
Brunnshög är ett område under stark tillväxt och utveckling med mix av bostäder, kontor och butiker. Området är väl anslutet till centrala Lund och andra delar av regionen med kollektivtrafik. Området har spårvagnstrafik för utmärkt pendling till Lund Centrum samt passerar E22:an i närheten för bilpendlare.
Ledig maj/juni 2025.

"Möjlighet att hyra egen byggnad om ca 400 kvm med mark om ca 1 500 kvm på utmärkt läge vid Brunnshög!"

FAKTA

Gatuadress: Uardavägen 131
Stad: Lund
Område: Brunnshög
Typ av objekt: Butik
Storlek: 392 m²

OMGIVNING

Utvecklingen av Brunnshög inkluderar inte bara forskningsanläggningar utan också bostäder, kontor, skolor, och servicefaciliteter. Området utformas för att vara miljövänligt med fokus på hållbar stadsplanering, grönområden och modern arkitektur.

SERVICE

På Brunnshög i Lund finns det flera närservice och bekvämligheter för invånare och besökare. Det finns flera restauranger, caféer och matställen på Brunnshög som erbjuder olika typer av mat och dryck. För dagligvaror och inköp finns det livsmedelsbutiker eller mindre affärer på området där man kan handla mat och andra förnödenheter.

KOMMUNIKATIONER

Området är väl anslutet till centrala Lund och andra delar av regionen med kollektivtrafik. Området har spårvagnstrafik för utmärkt pendling till Lund Centrum samt passerar E22:an i närheten för bilpendlare.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Brunnshög Uardavägen 131

5 + 1 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.