Kontor 400 KVM | Solbjersvägen 26, Lund

TA KONTAKT

Här, på bästa läget i området Brunnshög, planerar PEAB att uppföra Nest, 8 700 flexibla och inbjudande kvadratmeter.
Det sex våningar höga kontorshuset hälsar dig välkommen med en inbjudande entré. Bottenvåningen präglas av transparens och öppenhet och erbjuder generösa ytor för coworking samt bekvämligheter som främjar husets trivsel. Här kan du hitta allt från restauranger och frisörer till fräscha salladsbarer.

Plan 2 riktar sig till nystartade och mindre företag som söker lokaler mellan 140 – 190 kvadratmeter, medan plan 3-6 passar dem som behöver större ytor. Det finns även möjlighet att kombinera flera våningsplan. Lokalernas flexibilitet är inbyggd i grundkonceptet, vilket gör att de kan anpassas efter era eller omvärldens förändrade behov.

Längs husets södra och sydöstra fasad löper terrasser med plats för både utejobb och eftermiddagsfika.

"Nyproducerat på Brunnshög."

FAKTA

Gatuadress: Solbjersvägen 26
Stad: Lund
Område: Brunnshög
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 400 m²

OMGIVNING

Utvecklingen av Brunnshög inkluderar inte bara forskningsanläggningar utan också bostäder, kontor, skolor, och servicefaciliteter. Området utformas för att vara miljövänligt med fokus på hållbar stadsplanering, grönområden och modern arkitektur.

SERVICE

På Brunnshög i Lund finns det flera närservice och bekvämligheter för invånare och besökare. Det finns flera restauranger, caféer och matställen på Brunnshög som erbjuder olika typer av mat och dryck. För dagligvaror och inköp finns det livsmedelsbutiker eller mindre affärer på området där man kan handla mat och andra förnödenheter.

KOMMUNIKATIONER

Området är väl anslutet till centrala Lund och andra delar av regionen med kollektivtrafik. Det finns planer på att förbättra infrastrukturen med cykelvägar och gångvägar för att främja hållbara transportalternativ.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Brunnshög Solbjersvägen 26

3 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.