Kontor 758 KVM | Plejadgatan 3, Göteborg

TA KONTAKT

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Med centrala Lindholmen runt knuten och älven på gångavstånd är läget för fastigheten Brasilia verkligen unikt. Byggnaden byggdes 1950 och är renoverad 2001. Här har vi nu en kontorslokal om 758 kvm som är i fint skick och som ligger på plan 2 med en härlig utsikt över älven. Det är ingen öppen planlösning men har ett bra ljusinsläpp. Parkering nära till hands och du reser kollektivt med buss till Lindholmsallén eller över älven med Älvsnabben. Ett fint vattennära läge och dessutom nära till restauranger, träningsanläggning och annan service.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!.

"Med centrala Lindholmen runt knuten och älven på gångavstånd är läget för fastigheten Brasilia verkligen unikt."

FAKTA

Gatuadress: Plejadgatan 3
Stad: Göteborg
Område: Lindholmen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 758 m²

OMGIVNING

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

KOMMUNIKATIONER

Det finns goda möjlighet till både parkering och att åka kollektivtrafik som t.ex buss och färja.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Lindholmen Plejadgatan 3

1 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.